Foodwalks, Happen en trappen
Nov
12
to Jan 12

Foodwalks, Happen en trappen

Op De Hooilanden laten we u ook graag iets meer van ons mooie Binnenveld zien en proeven. Dit kan in de vorm van een bedrijfsuitje, groepsactiviteit of als pauzemoment in een dag lang vergaderen. Wandelend of trappend ontmoet u andere boeren, maakt u kennis met de heerlijke producten uit ons Binnenveld of leert u al het eetbare te herkennen op een mooie wandeling door de smakelijke natuur.

View Event →
Kookworkshop
Nov
12
to Jan 12

Kookworkshop

In onze Hoeve verzorgen wij kookworkshops en diners voor verschillende doelgroepen: bedrijven, families, vriendengroepen, kookclubs en anderen geïnteresseerden. Onder begeleiding van een gepassioneerde kok maakt u uw eigen tapas, vers gekarnde kruidenboter, verrassende vegetarische gerechten, braadt u uw eigen ossenhaas of neemt u uiteindelijk zelf gefabriceerd frisdrank of heerlijk geurende citroentaart met maanzaadjes mee naar huis; er is van alles mogelijk. In de gerechten wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische producten, streekproducten en natuurlijk producten van onze eigen boerderij.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten omtrent de kookworkshops, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

View Event →

Varken op de Leer
Nov
11
11:00 AM11:00

Varken op de Leer

Varken op de leer; ouderwetse slachtvisite en streekmarkt in het Binnenveld, verrijkt met diverse stands waar boeren en ambachtslieden hun heerlijke waar te koop aan bieden. Vanaf 11.00 uur wordt er door de slager een varken uitgebeend dat aan de ladder hangt, inclusief het "vetpriezen".

View Event →