Back to All Events

Kookworkshop


  • De Hooilanden 20 Slagsteeg Bennekom Netherlands (map)

In onze Hoeve verzorgen wij kookworkshops en diners voor verschillende doelgroepen: bedrijven, families, vriendengroepen, kookclubs en anderen geïnteresseerden. Onder begeleiding van een gepassioneerde kok maakt u uw eigen tapas, vers gekarnde kruidenboter, verrassende vegetarische gerechten, braadt u uw eigen ossenhaas of neemt u uiteindelijk zelf gefabriceerd frisdrank of heerlijk geurende citroentaart met maanzaadjes mee naar huis; er is van alles mogelijk. In de gerechten wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische producten, streekproducten en natuurlijk producten van onze eigen boerderij.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten omtrent de kookworkshops, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Earlier Event: November 12
Foodwalks, Happen en trappen