Doe mee aan een Kookworkshop

In onze Hoeve bevindt zich een grote open keuken met een warme dinerkamer met openhaard. In deze ruimte verzorgen wij kookworkshops en diners voor verschillende doelgroepen: bedrijven, families, vriendengroepen, kookclubs en anderen geïnteresseerden. Onder begeleiding van een gepassioneerde kok maakt u uw eigen tapas, vers gekarnde kruidenboter, verassende vegetarische gerechten, braadt u uw eigen ossenhaas of neemt u uiteindelijk zelf gefabriceerd frisdrank of heerlijk geurende citroentaart met maanzaadjes mee naar huis; er is van alles mogelijk.

In de gerechten wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische producten, streekproducten en natuurlijk producten van onze eigen boerderij. Hierbij werken wij samen met een aantal koks en bakkers uit de regio.

• Christian Weij, Puur-E
• Leonard de Boer en Sam Verkade, Butifarra
• Steef Bijlmakers,
• Tom Hartjes, Tom Hartjes
• Kim van de Scheur, Korean Catering
• Saakje, Bakbar
• Roeline van Eldik

Mocht u zelf een kok in gedachten hebben horen wij dat graag. In overleg is veel mogelijk.

De duur en inhoud van een kookworkshop kunnen worden aangepast aan uw wensen. Een standaard kookworkshop voor 15 personen duurt 3 uur en kost minimaal €60,00 per persoon. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten omtrent de kookworkshops, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.