Krijg een rondleiding

In onze visie van boeren is het van belang om burgers, bedrijven en instellingen meer kennis te geven over onze voedselproductie. Hoe kan je zelf goede keuzes maken in wat je eet, als je niet werkelijk weet waar en hoe jouw voedsel geproduceerd wordt ? We bieden transparantie doormiddel van rondleidingen omdat dit inzicht geeft in de ontwikkeling van biologische voeding. Daarnaast willen de bezoekers graag kennis laten maken met het binnenveld, een waardevol gebied waarin de boerderij gelegen is.

Rondleidingen kunnen aangepast worden aan uw wensen. Rondleidingen worden zowel gegeven aan grote als kleine groepen, jong en oud, scholen, BSO’s en kinderdagverblijven. Ook de tijdsduur en de inhoud van de rondleiding kan variëren van een half uur tot twee uur, zowel Nederlandstalig als Engelstalig, verdiepend op een onderwerp of bedrijfsbreed. De prijzen van de rondleidingen zijn afhankelijk van de duur en doelgroep. Een standaard rondleiding van 1,5 uur kost 100 euro.

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via de mail of telefoon (06-48383101). Of neem contact op via het contactformulier.