Kom vergaderen in de natuur

De in oude stijl gerealiseerde Hoeve is een schitterende buitenlocatie met uitzicht over de weilanden die zich uitstekend leent voor vergaderingen, trainingen, heidagen of workshops. In de comfortabele en landelijke vergaderruimte kan met maximaal 30 personen in verschillende opstellingen worden vergaderd, gewerkt en getafeld.

De centrale openhaard zorgt voor warmte en gezelligheid en grote openslaande deuren bieden toegang tot het terras, met uitzicht over de weilanden. Uiteraard zijn alle professionele voorzieningen als beamer, audio-installatie en WiFi inbegrepen. Aangezien De Hooilanden een Biologisch bedrijf is draagt u met uw bezoek bij aan duurzame landbouw en dieren welzijn.

Op De Hooilanden besteden we als biologische boerderij graag veel aandacht aan goed en eerlijk eten. Vanzelfsprekend is een culinaire lunch met verse ingrediënten en streekproducten dan ook inbegrepen in het dagarrangement. Ook een verzorgd ontbijt, een uitgebreide borrel en aansluitend diner of kookworkshop kunnen worden geserveerd vanuit de grote open keuken. Dat gaat overigens verder dan een Hollands broodje kaas. Met hetzelfde plezier serveren onze koks u een authentiek assortiment uit de Italiaanse of Mediterrane keuken.

De boerderij is het hart van het bedrijf en graag heten we u persoonlijk welkom en leiden u graag rond op De Hooilanden. Wilt u meer van de omgeving zien of uitwaaien tijdens een intensieve vergadersessie, kijk dan eens bij de onderstaande arrangementen voor inspiratie en mogelijkheden. Wij adviseren u graag.