In de natuur komt het beste naar boven!

Herkent u dat? Eenmaal buiten, lopend in de natuur, krijgt u de beste ideeën. Een natuurlijke omgeving geeft ruimte, biedt inzicht en rust.
Graag delen wij onze mooie plek hier in het Binnenveld met u!

In 2012 is op onze boerderij De Hoeve in gebruik genomen. Dit in oude stijl vormgegeven gebouw met prachtige entree, geeft ruimte aan verschillende activiteiten. Komt u binnen dan treft u de vergaderruimte met groot kookeiland en open haard, de rijpingsruimte voor de natuurkorstkaas, de boterruimte met ouderwetse houten karn en onze studiezaal De Bovenkamer. En dat midden in en landelijke omgeving, tussen het geloei van onze koeien en het fluiten van de vogels. Als bezoeker van De Hoeve ervaart u de rust en de ruimte van de boerderij en haar landelijke omgeving.

De Hoeve

De in oude stijl gerealiseerde Hoeve is een schitterende buitenlocatie met uitzicht over de weilanden die zich uitstekend leent voor vergaderingen, trainingen, heidagen of workshops. In de comfortabele en landelijke vergaderruimte kan met max. 30 personen in verschillende opstellingen worden vergaderd, gewerkt en getafeld. In theateropstelling kan de groep uitgebreid worden tot 60. Bij het gebruik van de vergaderruimte heeft u tevens een privé terras tot uw beschikking en zullen er geen andere groepen in de hoeve gelijktijdig aanwezig zijn. Wij nodigen u graag uit om mee te genieten van deze mooie plek.

De centrale open haard zorgt voor warmte en gezelligheid en grote openslaande deuren bieden toegang tot het terras, met uitzicht over de weilanden. Heeft u behoefte aan meerdere ruimtes, dan kunt u tevens gebruik maken van De Bovenkamer. Uiteraard zijn alle professionele voorzieningen als beamer, audio-installatie en WiFi inbegrepen. De lunch is standaard vegetarisch en overheerlijk vers en uitbundig bereid. Voor het diner kunnen wij u diverse mogelijkheden op maat bieden. Aangezien De Hooilanden een Biologisch bedrijf is draagt u met uw bezoek bij aan duurzame landbouw en dieren welzijn.

Bekijkt u hieronder onze arrangementen of neem contact met ons op voor een vergadering op maat.