Geniet van een diner op maat

In onze prachtige Hoeve met open keuken verzorgen wij diners op maat. Hierbij kunt u als bedrijf, club, familie of andere groeps samenstelling aangeven hoe en wanneer u wil gaan genieten van lokalen producten. Uiteraard staat er een team van koks voor u klaar om deze streekproducten op het gewenste moment voor u te bereiden.

De koks vertellen u het verhaal achter de producten die uit deze streek afkomstig zijn. Zo kunnen wij met trots een kaasplankje serveren heel afkomstig uit het Binnenveld, onder het genot van een aantal smaakvolle bieren, vruchtensappen en wijnen. Daarnaast kunt u met de Fietssprokkeltocht door het binnenveld bij verschillende boerderijen de ingrediënten voor een mooie stoofpot met lam, verse groenten en heerlijk brood verzamelen.

Tijdens uw verblijf staan de dinerkamer, de bovenkamer en het terras geheel tot uw beschikking In de dinerkamer kunnen maximaal 60 personen zittend dineren. Voor een bijeenkomsten met meer dan 60 personen kunnen ook de aangeklede verwarmde gang en bovenkamer gebruikt worden. In deze setting biedt de hoeve plaats aan maximaal 100 personen. Natuurlijk mag het terras ook ten alle tijden worden gebruikt.

Naast diner verzorgen wij ook lunch, high tea, grande repas, bbq’s en varken aan het spit. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten van een diner op maat, of heeft u een bijzonder idee, neem dan hier contact met ons op. We zijn benieuwd naar uw plannen.