Tap zelf rauwe melk

Vanuit onze boerderij verkopen wij rauwe melk die u zelf kunt tappen. Wij leggen graag uit hoe en wanneer u zelf melk kunt aftappen. Bent u geïnteresseerd maak dan een afspraak via mail boerderij@dehooilanden.nl of bel 06-28684261. U kunt tevens deelnemen aan de Whats App groep van De Hooilanden. Hiermee houden wij op de hoogte van de voorraad en verkrijgbaarheid van onze rauwe melk en de andere selfserviceproducten zoals melk, kaas ,eieren en vlees.

Rauwe melk is melk die vers van de koe komt en vervolgens gekoeld wordt in de tank. De melk kost 1 euro per liter. We vragen u om zelf lege flessen mee nemen.

De melk is nog niet afgeroomd, gepasteuriseerd of gehomogeniseerd. Van deze melk kunt u eventueel zelf yoghurt, boter, kaas en andere lekkere zuivelproducten maken. De ervaring leert dat het halen van de melk tevens een mooie gelegenheid is om kijkje

nemen op ons bedrijf. Naast het zelf tappen van de melk kunt u zelf vlees, kaas en boter van ons afhaal punt meenemen. Alle producten zijn geprijsd, we vragen u zelf het totaal op te tellen en over te maken aan de Hooilanden. Bankgegevens en andere informatie zijn beschikbaar bij het afhaal punt.